Usluge

KAPACITIVNO TESTIRANJE TRAKCIONIH BATERIJA

Hemijski procesi, koji se dešavaju u bateriji, utiču na kontinuirano smanjenje njenog kapaciteta. Ukoliko želite da proverite trenutno stanje baterije, uz stručno mišljenje o tome šta je potrebno učiniti da bi se povećao kapacitet baterije – obratite nam se. Za testiranje je potrebno oko dva dana, pa se ova usluga vrši isključivo u našim objektima. Nakon što se utvrdi trenutno stanje i mogućnost oporavka baterije, možete se odlučiti za jednu od opcija za povećanje kapaciteta, odnosno, za regeneraciju baterije i/ili zamenu ćelija.

SERVIS TRAKCIONIH, STARTERSKIH, TROJAN I DRUGIH VRSTA BATERIJA

Naši serviseri obučavani su u fabrikama u kojima se proizvode navedeni tipovi baterija. Pored znanja i iskustva stečenog na obukama i kroz praksu, posedujemo svu opremu potrebnu za servis većine baterija prisutnih na našem tržištu. Putem servisa mogu se popraviti oštećenja na baterijama, a mogu se utvrditi i uzroci kvarova ili opravdanost reklamacije.


BB elektronik je ovlašćeni serviser:


  • Hawker trakcionih baterija
  • Banner, Bären i Top Start akumulatora
  • Trojan baterijskih monoblokova
  • Hawker stacionarnih baterija

Otkupljivanje starih baterija

Ovlašćeni smo otkupljivač starih baterija.Opremljeni smo pogonom za izradu i plastifikaciju kućišta baterija, koje možemo izrađivati po zahtevu. Tako plastificiran sanduk otporan je na kiselinu, i obezbeđuje dug vek zaštite baterije od spoljnih uticaja.

Baterije koje se najčešće koriste na regionalnom tržištu uvek imamo na lageru čime obezbeđujemo rok isporuke do tri dana od trenutka porudžbine. Na skladištu držimo suve baterije koje se nakon porudžbine formiraju te se krajnjem potrošaču uvek isporučuju sveže.