Modularni Punjači za Akumulatore

Odgovarajući punjači presudni su za životni vek baterije,

kao i za održavanje njenog kapaciteta.

Za punjenje trakcionih baterija preporučujemo

Hawker Lifetech Visokofrekventne punjače.


punjači_bbelektronik

Postavljanje novih standarda

bbelektronik

Vrhunske performanse i pouzdanost punjača

Prošli su dani kada su minorne greške komponenata činile punjače neoperativnim. Moduli su danas upravljani algoritmom punjača i automatski se uključuju i isključuju kako bi se postigle optimalne performanse punjača. Ako pojedinačni modul napravi minimalnu grešku, ovi punjači sada premoste neispravan modul i nastave sa radom redukovanom snagom bez zaustavljanja procesa punjenja i bez uticaja na vaš posao.

bbelektronik

Smanjenje ekološkog zagađenja

Nizak faktor punjenja i visok stepen iskorišćenja (na nivou do 94%) čine Hawker® Modular punjače rentabilnim, isplativim i punjačima sa pozitivnijim uticajem na životnu sredinu. Pametna, integrisana kontrola faktora snage (PFC) smanjuje potrošnju reaktivne energije i AC izobličenje dodajući još jedan benefit Vašem sistemu.

bbelektronik

Optimizovano punjenje

Pored uvođenja novog modularnog sistema, optimizovali smo profil i vreme punjenja tako da je sada vreme punjenja smanjeno za 1 do 2 sata (u zavisnosti od tipa baterije). Nova serija pametnih visokofrekventnih punjača obezbeđuje automatsku identifikaciju baterije, povećava efikasnost i faktor snage, dostižući najbolje prilagođenje punjenja, uz sve benefite visokofrekventne tehnologije.

bbelektronik

Fleksibilan dizajn i pojednostavljen servis

Koncept modularnih punjača prilagođen je širokom opsegu kapaciteta baterija i omogućava smanjenje broja punjača u Vašoj punjačkoj stanici, čime ćete dobiti na prostoru i obezbediti veću fleksibilnost za drugu industrijsku opremu. Samodijagnostika je tu da vam signalizira neku moguću grešku, a postavljanje novog modula je jednostavno i brzo. Modularni punjači su univerzalni unutar raspona snage pa su brzo dostupni i zamenjivi.

Precizno punjenje za sve aplikacije


Nova klasa Lifetech® i Life IQ™ modularnih punjača razvijenih od strane kompanije EnerSys predstavlja najbolje rešenje u klasi visokofrekventnih punjača za sve aplikacije na polju industrijske opreme, sistema automatski vođenih vozila, mašina za čišćenje i industrijskih vozila na električni pogon. Nova klasa, dizajnirana za postavljanje na zid ili samostojeći, može se pohvaliti novim uzbudljivim osobinama, automatskom identifikacijom, prebacivanjem izlaznog napona (unutar specificiranog napona), povećanjem efikasnosti, kontrolom faktora snage i do sada najkompaktnijim dimenzijama. Visokofrekventna tehnologija je već postala standardan zahtev za punjenje u industriji baterija za elektro pogon, a nova klasa Lifetech i Life IQ Modular punjača je podigla standard na najviši nivo. Nova klasa nudi inteligentno punjenje sa naprednom efikasnošću i prilagodljivost da zadovolji zahteve modernog i naprednog sveta. EnerSys, kao globalni lider na polju industrijskih baterija, ima više od 25 godina iskustva u razvoju i promociji visokofrekventne tehnologije punjača. Nedavni uspeh LifeSpeed IQ- 7kW modularnog punjača je doveo do istraživanja i razvoja modularnog dizajna od 1kW i 3,5kW da se zadovolji šire tržište industrijske opreme i uskladi sa standardima širom sveta. Kao rezultat ovog proširenja, EnerSys sada nudi kompletan asortiman premijum proizvoda od 1kW do 42kW sa najvišim stepenom iskorišćenja i performansama na tržištu.
Više informacija saznajte na zvaničnoj web prezentaciji kompanije EnerSys.bbelektronik
bbelektronik

hawker_srbija_bbelektronik

KOMERCIJALNI KATALOG ZA HAWKER PUNJAČE MOŽETE PREUZETI OVDE.

bbelektronik

bbelektronik