Trojan baterije

Upotrebljavaju se u električnim automobilima za golf terene, mašinama za čišćenje i radnim platformama. Baterije koje se najčešće koriste na našem tržištu imamo stalno na skladištu, a rok isporuke je do dva dana.

Trojan baterije – Reliant TM AGM


Osnovne karakteristike:

  • – Reliant™ AGM baterija sa C-Max tehnologijom je izrađena sa setom unapređenih karakteristika koje obezbeđuju vrhunsko održavanje rada i potpuno iskorištavanje energije, što osigurava izuzetan kvalitet i pouzdanost po kojoj su Trojan baterije poznate.
  • – Trojan baterije sadrže naš zaštićeni Maxguard® T2 separator i ekskluzivnu Alpha Plus® pastu sa tehnologijom T2 (T2 Technology™), koji obezbeđuju duži radni vek baterije i produženo vreme upotrebe uz manje održavanja.
  • – Izdržljivost, pouzdanost i rad znače i manje iznenadnih i neplaniranih sati prekinutog posla, a više produktivnih sati!
  • Saznajte više o našoj AC seriji baterija koje su posebno napravljene za primenu na platformama za rad u vazduhu.
  • – Odabrani modeli su dostupni u veoma izdržljivim Polyon® kutijama za upotrebu u teškim uslovima za rad.

HydroLink™ sistem za osvežavanje baterija


Učinite redovno održavanje baterije jednostavnijim pomoću HydroLink™ sistema za osvežavanje baterija, koji omogućava osvežavanje za kraće vreme, a istovremeno maksimalno pojačava rad i trajanje olovno kiselinskih Trojan baterija sa dubokim pražnjenjem. HydroLink™ je napravljen za Trojan olovno kiselinske baterije od 6 volti, 8 volti i od 12 volti i uz njega nema nepreciznog osvežavanja baterija. Kada se sistem postavi na set baterija, iste se osveže za manje od 30 sekundi.Povezani linkovi: