Trojan baterije

Upotrebljavaju se u električnim automobilima za golf terene, mašinama za čišćenje i radnim platformama. Baterije koje se najčešće koriste na našem tržištu imamo stalno na skladištu, a rok isporuke je do dva dana.

Trojan baterije – Za život na otvorenom


Osnovne karakteristike:

  • – Reliant™ AGM baterija sa C-Max tehnologijom je izrađena sa setom unapređenih karakteristika koje obezbeđuju vrhunsko održavanje rada i potpuno iskorištavanje energije, što osigurava izuzetan kvalitet i pouzdanost po kojoj su Trojan baterije poznate.
  • – Olovno kiselinske baterije sa dubokim pražnjenjem, AGM i gel baterije, imaju odgovarajuće ručke za postavljanje baterije u malom prostoru, kao i dvostruke priključke za jednostavnije priključivanje sve vaše opreme kojoj je potrebno napajanje.
  • – Velike kapice na ventilima na baterijama sa dubokim pražnjenjem smanjuju mogućnost curenja kiseline.
  • – Trojan baterije sadrže naš zaštićeni Maxguard® T2 separator i jedinstvenu Alpha Plus® pastu sa tehnologijom T2 (T2 Technology™), što obezbeđuje duži radni vek baterije i produženo vreme upotrebe uz manje održavanja.

HydroLink™ sistem za osvežavanje baterija


Učinite redovno održavanje baterije jednostavnijim pomoću HydroLink™ sistema za osvežavanje baterija, koji omogućava osvežavanje za kraće vreme, a istovremeno maksimalno pojačava rad i trajanje olovno kiselinskih Trojan baterija sa dubokim pražnjenjem. HydroLink™ je napravljen za Trojan olovno kiselinske baterije od 6 volti, 8 volti i od 12 volti i uz njega nema nepreciznog osvežavanja baterija. Kada se sistem postavi na set baterija, iste se osveže za manje od 30 sekundi.Povezani linkovi: