Trojan baterije

Upotrebljavaju se u električnim automobilima za golf terene, mašinama za čišćenje i radnim platformama. Baterije koje se najčešće koriste na našem tržištu imamo stalno na skladištu, a rok isporuke je do dva dana.

Trojan baterije – Ranger™ 160


Osnovne karakteristike:

  • – Reliant™ AGM baterija sa C-Max tehnologijom je izrađena sa setom unapređenih karakteristika koje obezbeđuju vrhunsko održavanje rada i potpuno iskorištavanje energije, što osigurava izuzetan kvalitet i pouzdanost po kojoj su Trojan baterije poznate.
  • – Trojan baterije sadrže naš zaštićeni Maxguard® T2 separator i ekskluzivnu Alpha Plus® pastu sa tehnologijom T2 (T2 Technology™), koji obezbeđuju duži radni vek baterije i produženo vreme upotrebe uz manje održavanja.
  • – Izdržljivost i pouzdanost baterija obezbeđuju visok nivo rada na terenu i van njega.
  • – Trojanov Ranger™ 160, dugotrajna baterija za golf i druga električna vozila, obezbeđuje 35% više vremena za vožnju između dva punjenja, i korisnicima omogućava da krenu na duže ekskurzije.
  • – Izdržljivost, pouzdanost i dokazana tehnologija izrade znače da možete da se oslonite na Trojan baterije i njihov dosledan rad iz dana u dan.

HydroLink™ sistem za osvežavanje baterija


Učinite redovno održavanje baterije jednostavnijim pomoću HydroLink™ sistema za osvežavanje baterija, koji omogućava osvežavanje za kraće vreme, a istovremeno maksimalno pojačava rad i trajanje olovno kiselinskih Trojan baterija sa dubokim pražnjenjem. HydroLink™ je napravljen za Trojan olovno kiselinske baterije od 6 volti, 8 volti i od 12 volti i uz njega nema nepreciznog osvežavanja baterija. Kada se sistem postavi na set baterija, iste se osveže za manje od 30 sekundi.Povezani linkovi: