Banner Buffalo Bull – teška kategorija

Starterske baterije

Pokrivamo kompletno tržište Srbije starterskim akumulatorima Banner, Top Start i Baren. Isporučujemo ih u najkraćem mogućem roku, mogućnost slanja brzom poštom.

Banner Buffalo Bull – teška kategorija

Teška, iscrpna i stalna upotreba u komercijalnim vozilima stavlja akumulatore na najteže testove u realnim uslovima eksploatacije. Pitanja kao što su оtpornost na vibracije, lakoća održavanja i pouzdanost su važniji nego ikad. Buffalo Bull SHD predstavlja savršen odgovor na sva ta pitanja.

Napravljena sa vrhunskim inženjerskim rešenjim, predstavlja idealno rešenje za moderne autobuse i kamione.
Prvo ugradni akumulator za Mercedes i Man komercijalni program
SHD oznaka predstavlja najviši moguć otpor prilikom stalno-ponavljajućih ciklusa vibracija na komercijalnim vozilima u najvišoj Е4/В3 kategoriji iz regulative Evropske Unije, što direktno utiče na duži vek trajanja akumulatora i njegovih performansi u odnosu na konkurenciju. Odlične spospobnosti za startovanje motora pri niskim temperaturama. Kućište akumulatora je izrađeno da se ponaša kao jedna celina što efikasno sprečava isparenje unutrašnjih gasova i pri tom ima četvoro komornu zaštitu koja dodatno štiti od mehaničkih potresa i udara. U pitanju je otvoren sistem što znači da bi svakih 6 meseci trebalo proveriti količinu kiseline u ćelijama kao i sam napon akumulatora.
Sve ovo su razlozi zbog kojih se Banner već dugi niz godina nalazi na prvom mestu po prodaji u komercijalnom (teškom) programu

Osnovne karakteristike:

  • – najkvalitetniji akumulator na tržištu
  • – super premium starter baterija visokog kvaliteta
  • – OEM kvalitet u skladu sa BMW i VW standardima
  • – visoko kvalitetni čepovi koji sprečavaju curenje elektrolita pri ekstremnom naginjanu vozila
  • – garancija 25 meseci