Akumulatori za Automobile, Kamione i Ostala Vozila

Kada je reč o drumskim transportnim vozilima ili vozilima za prevoz putnika, da li izbor baterije zaista pravi neku razliku? Zar nisu sve baterije za ovakav tip vozila iste?
Trojanova OverDrive AGM 31™ je prava baterija sa dubokim pražnjenjem. Izrađena tako da izdrži najgore uslove pražnjenja, OverDrive AGM 31™ objedinjuje u sebi seriju karakteristika koje su neophodne za obezbeđivanje dugotrajnog čuvanja energije, potrebnog kod jedinica pomoćnog napajanja za kamione (Auxiliary Power Units for trucks), kod invertera, kao i kod ugradnih pokretnih platformi za utovar ili istovar robe i tereta. Odabir pogrešnog tipa baterije dovešće do njenog kraćeg radnog veka i do uzalud potrošenog novca. Većina olovno kiselinskih baterija i dvojakih baterija (kompromis između startne i baterije sa dubokim pražnjenjem) se najbolje pokazala kod povremene upotrebe, a ne u primeni gde je potrebno duboko pražnjenje. Trojanov OverDrive AGM 31™ obezbeđuje visok nivo ciklusa tokom produženog perioda, uz sposobnost da proizvede 730 ampera za pokretanje motora na niskim temperaturama.

  • OverDrive AGM 31™ je jedina baterija sa dubokim pražnjenjem posebno izrađena kako bi odgovarala velikim zahtevima uređaja za grejanje i hlađenje vazduha (HVAC), kao i potrebama jedinica pomoćnog napajanja za kamione (APU), bez pauze u vožnji.
  • OverDrive AGM 31™ obezbeđuje jaku izdržljivost i sposobnost dubokog pražnjenja, što je neophodno pri upotrebi ugradnih pokretnih platformi za utovar ili istovar teškog tereta.
  • Hlađenje i zahtevi invertera su u skladu sa mogućnostima OverDrive AGM 31™ jer on osigurava dosledan i pouzdan rad.
  • OverDrive AGM 31™ obezbeđuje izvanrednu startnu snagu, čak i u izuzetno lošim vremenskim uslovima.
  • Trojanov OverDrive AGM 31™ baterija poseduje robusnu konstrukciju ploča, mreže otporne na tešku koroziju, pastu visoke gustine i kutiju od jakog polipropilena.