Akumulatori za Platforme za Rad na Visini

Vrhunski proizvođači platformi za rad na visini, kao i kompanije koje iznajmljuju opremu, znaju da Trojan baterije sa dubokim pražnjenjem obezbeđuju sigurnu energiju za najzahtevniju opremu koja se koristi u najtežim uslovima rada. Od makazastih dizalica do primena kod skoro svih vrsta dizalica, možete biti sigurni da će Trojan baterije raditi bolje od drugih.

  • Reliant™ AGM baterija sa C-Max tehnologijom je izrađena sa setom unapređenih karakteristika koje obezbeđuju vrhunsko održavanje rada i potpuno iskorištavanje energije, što osigurava izuzetan kvalitet i pouzdanost po kojoj su Trojan baterije poznate.
  • Trojan baterije sadrže naš zaštićeni Maxguard® T2 separator i ekskluzivnu Alpha Plus® pastu sa tehnologijom T2 (T2 Technology™), koji obezbeđuju duži radni vek baterije i produženo vreme upotrebe uz manje održavanja.
  • Izdržljivost, pouzdanost i rad znače i manje iznenadnih i neplaniranih sati prekinutog posla, a više produktivnih sati!
  • Saznajte više o našoj AC seriji baterija koje su posebno napravljene za primenu na platformama za rad u vazduhu.
  • Odabrani modeli su dostupni u veoma izdržljivim Polyon® kutijama za upotrebu u teškim uslovima za rad.

Učinite redovno održavanje baterije jednostavnijim pomoću HydroLink™ sistema za osvežavanje baterija, koji omogućava osvežavanje za kraće vreme, a istovremeno maksimalno pojačava rad i trajanje olovno kiselinskih Trojan baterija sa dubokim pražnjenjem. HydroLink™ je napravljen za Trojan olovno kiselinske baterije od 6 volti, 8 volti i od 12 volti i uz njega nema nepreciznog osvežavanja baterija. Kada se sistem postavi na set baterija, iste se osveže za manje od 30 sekundi.