Akumulatori za Mašine za čišćenje podova

U svakom poslu u kojem neočekivan prekid rada može mnogo da košta, pouzdan izvor energije je izuzetno važan. Proizvođači najboljih mašina za pranje i čišćenje podova, kao i kompanije za održavanje, imaju poverenja u Trojan baterije sa dubokim pražnjenjem, jer im one obezbeđuju sigurno napajanje za njihovu opremu za čišćenje, bez prekida u radu. Sledite njihov primer i zamenite svoje baterije Trojan baterijama sa dubokim pražnjenjem. One će vam dati moć da zablistate!

  • Reliant™ AGM baterija sa C-Max tehnologijom je izrađena sa setom unapređenih karakteristika koje obezbeđuju vrhunsko održavanje rada i potpuno iskorištavanje energije, što osigurava izuzetan kvalitet i pouzdanost po kojoj su Trojan baterije poznate.
  • Trojan baterije sadrže naš zaštićeni Maxguard® T2 separator i ekskluzivnu Alpha Plus® pastu sa tehnologijom T2 (T2 Technology™), koji obezbeđuju duži radni vek baterije i produženo vreme upotrebe uz manje održavanja.
  • Izdržljivost, pouzdanost i rad znače i manje iznenadnih i neplaniranih sati prekinutog posla, a više produktivnih sati!
  • Saznajte više o našoj AC seriji baterija koje su posebno napravljene za primenu na platformama za rad u vazduhu.
  • 3 nove EU (DIN) veličine baterija idealno odgovaraju BCI i EN standardima.
  • Odabrani modeli su dostupni u veoma izdržljivim Polyon® kutijama za upotrebu u teškim uslovima za rad.

Učinite redovno održavanje baterije jednostavnijim pomoću HydroLink™ sistema za osvežavanje baterija, koji omogućava osvežavanje za kraće vreme, a istovremeno maksimalno pojačava rad i trajanje olovno kiselinskih Trojan baterija sa dubokim pražnjenjem. HydroLink™ je napravljen za Trojan olovno kiselinske baterije od 6 volti, 8 volti i od 12 volti i uz njega nema nepreciznog osvežavanja baterija. Kada se sistem postavi na set baterija, iste se osveže za manje od 30 sekundi.