Akumulatori za Jahte i Čamce

Život na otvorenom je privlačan, bilo da se radi o uživanju na jezeru ili vožnji od mesta do mesta. A Trojan baterije vas mogu odvesti gde god želite. Krstarenje jezerom u potrazi za kapitalnim ulovom, vožnja po šumama i gorama radi godišnjeg okupljanja ljubitelja života u prikolicama, odlazak na vikend sa opremom za kampovanje ili plovidba okeanom po sunčanom i blago vetrovitom danu... šta god bio vaš hobi ili strast, ništa nije lepše od uživanja u prirodi na omiljenom čamcu ili u kamp kućici. Još od 1925. godine, Trojanove baterije sa dubokim pražnjenjem odgovaraju zahtevima strastvenih kampera i čamdžija.

  • Reliant™ AGM baterija sa C-Max tehnologijom je izrađena sa setom unapređenih karakteristika koje obezbeđuju vrhunsko održavanje rada i potpuno iskorištavanje energije, što osigurava izuzetan kvalitet i pouzdanost po kojoj su Trojan baterije poznate.
  • Olovno kiselinske baterije sa dubokim pražnjenjem, AGM i gel baterije, imaju odgovarajuće ručke za postavljanje baterije u malom prostoru, kao i dvostruke priključke za jednostavnije priključivanje sve vaše opreme kojoj je potrebno napajanje.
  • Velike kapice na ventilima na baterijama sa dubokim pražnjenjem smanjuju mogućnost curenja kiseline.
  • Trojan baterije sadrže naš zaštićeni Maxguard® T2 separator i jedinstvenu Alpha Plus® pastu sa tehnologijom T2 (T2 Technology™), što obezbeđuje duži radni vek baterije i produženo vreme upotrebe uz manje održavanja.

Učinite redovno održavanje baterije jednostavnijim pomoću HydroLink™ sistema za osvežavanje baterija, koji omogućava osvežavanje za kraće vreme, a istovremeno maksimalno pojačava rad i trajanje olovno kiselinskih Trojan baterija sa dubokim pražnjenjem. HydroLink™ je napravljen za Trojan olovno kiselinske baterije od 6 volti, 8 volti i od 12 volti i uz njega nema nepreciznog osvežavanja baterija. Kada se sistem postavi na set baterija, iste se osveže za manje od 30 sekundi.