Akumulatori za Golf i druga vozila

Napravljene da obezbede vrhunski nivo rada, izdržljivost i sigurnost, ove baterije imaju u sebi najkvalitetnije komponente i spremne su da odgovore izazovima golf terena sa najviše neravnina i brežuljaka.

  • Reliant™ AGM baterija sa C-Max tehnologijom je izrađena sa setom unapređenih karakteristika koje obezbeđuju vrhunsko održavanje rada i potpuno iskorištavanje energije, što osigurava izuzetan kvalitet i pouzdanost po kojoj su Trojan baterije poznate.
  • Trojan baterije sadrže naš zaštićeni Maxguard® T2 separator i ekskluzivnu Alpha Plus® pastu sa tehnologijom T2 (T2 Technology™), koji obezbeđuju duži radni vek baterije i produženo vreme upotrebe uz manje održavanja.
  • Izdržljivost i pouzdanost baterija obezbeđuju visok nivo rada na terenu i van njega.
  • Trojanov Ranger™ 160, dugotrajna baterija za golf i druga električna vozila, obezbeđuje 35% više vremena za vožnju između dva punjenja, i korisnicima omogućava da krenu na duže ekskurzije.
  • Izdržljivost, pouzdanost i dokazana tehnologija izrade znače da možete da se oslonite na Trojan baterije i njihov dosledan rad iz dana u dan.

Učinite redovno održavanje baterije jednostavnijim pomoću HydroLink™ sistema za osvežavanje baterija, koji omogućava osvežavanje za kraće vreme, a istovremeno maksimalno pojačava rad i trajanje olovno kiselinskih Trojan baterija sa dubokim pražnjenjem. HydroLink™ je napravljen za Trojan olovno kiselinske baterije od 6 volti, 8 volti i od 12 volti i uz njega nema nepreciznog osvežavanja baterija. Kada se sistem postavi na set baterija, iste se osveže za manje od 30 sekundi.